Počet položek: 0 0,00 Kč
Suroviny pro výrobu kosmetiky, kosmetika, chemie a další...

Perlový pudr 10 g

Perlový prášek 10 g

kliknutím zvětšíte
Perlový pudr 10 g
ks
Kód:4088
Cena : 95,00 Kč
Dostupnost:skladem
Hmotnost: 0.025 kg

Perlový prášek 10 g

100% přírodní perlový prášek ze sladkovodních perel, který obsahuje vysoké množství minerálních látek a aminokyselin. Obzvláště je bohatý na vápník, který stimuluje metabolismus buněk a je tedy ideální do domácích gelů, pudrů nebo krémů vhodných například pro unavenou a mdlou pleť nebo jako prevence pro stárnoucí pleť.
100% přírodní perlový prášek ze sladkovodních perel poskytuje pokožce esenciální aminokyseliny potřebné pro syntézu kolagenu, minerální a stopové prvky. Je osvěžující a stimuluje metabolismus pokožky. Revitalizuje a zkrášluje unavenou a mdlou pleť, zjemňuje póry.
Perlový prášek posiluje účinky superoxid dismutázy (přirozený tělu vlastní antioxidant, který bojuje proti volným radikálům), čímž zabraňuje stárnutí pleti. Perlový prášek také obnovuje lesk, redukuje skvrny a nedokonalosti pleti a rozjasňuje ji.
Je ideální na výrobu domácí kosmetiky například regenerační a čistící krém na pleť, pleťový gel, pleťové mléko pro stárnoucí pokožku, nebo jako aktivní látka do domácího pudru na obličej.
Příklady použití:
Vyhlazující perlový krém : Do našeho krémového základu vmícháme 3 ml D-panthenolu , přidáme cca 0,3 g vitamínu E a 1 g perlového pudru. Vše dobře promísíme a nakonec můžeme přidat pár kapek vonného oleje dle vlastmího uvážení.

Takto získáme krém, se kterým již po prvním nanesení pocítíte sametovou hebkost a jemnou vůni perlového prášku, jenž Vás bude provázet celým dnem a připomínat Vaši jedinečnost a zároveň poskytne pleti okamžité rozzáření, hloubkovou výživu a hydrataci.
 
Surovina pro úpravu a výrobu kosmetiky, nebo individuální použití.
 

Zboží ze stejné kategorie - Perlový pudr 10 g

Methylsalicylát 50%ní roztok 10 ml

Methylsalicylát je derivát kyseliny salicylové a má místní dráždidlo. cas: 119-36-8 Methylsalicylát je derivát kyseliny salicylové, který funguje podobně, jako Kafr a menthol - funguje jako místní dráždidlo. Methylsalicylát, který ...

Sůl z Mrtvého moře 100 g

Sůl z mrtvého moře 100 g vysoce jakostní Dnes se ví, že sůl z Mrtvého moře má mimořádné léčivé účinky díky zvláštnímu vývoji i poloze. Jezero nazývané Mrtvé moře leží v proláklině Jordánského údolí a jeho hladina ...

Sůl z Mrtvého moře 200 g

Sůl z mrtvého moře 200 g Dnes se ví, že sůl z Mrtvého moře má mimořádné léčivé účinky díky zvláštnímu vývoji i poloze. Jezero nazývané Mrtvé moře leží v proláklině Jordánského údolí a jeho hladina je asi 420 metrů ...

Kosmetický líh 500 ml - Líh vhodný pro kosmetické účely

Kvasný líh vhodný pro kosmetické účely Kvasný líh vhodný pro kosmetické účely, 96%. Denaturovaný Bitrexem. Balení: 500 ml POZOR !!!!!! Tento líh není určen pro vnitřní užívání a není vhodný pro ústní kosmetiku !!!!!!! ...

Váš dotaz Perlový pudr 10 g

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam
     Více informací

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Vodičkovy receptury

 

Copyright © www.likochem.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a optimalizace e-shopu Shop5.cz

© www.likochem.cz

Webové stránky Likochem.cz používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde:   Další informace

Obsah Vašeho košíku   0,00 CZK