Počet položek: 0 0,00 Kč

Síra jemná 500 g

Síra - 100% přírodní prostředek nabízený jako surovina pro domácí výrobu kosmetiky.

Toto zboží je prodejné pouze osobám starším 18ti let.
kliknutím zvětšíte
kosmetika, chemikálie Síra jemná 500 g
ks
Kód:6053c
Cena : 55,00 Kč
Dostupnost:skladem
Sklad:7 ks
Hmotnost: 0.52 kg

 

Síra je chemický prvek, který byl znám již v nejstarších dobách. Už Homér se zmiňuje o používání hořící síry k dezinfekci. Síra se v přírodě vyskytuje relativně ve velkém množství, a to jak ve volném stavu především v blízkosti sopek, tak i v podobě různých chemických sloučenin – především síranů, a sirníků.

Síra je významnou složkou různých fungicidů, tedy prostředků působících proti růstu hub a plísní. Síření sklepů i sudů pro uchovávání vína či piva efektivně brání množení nežádoucích plísní a mikroorganizmů.

Alternativní medicína
Síra jako taková a její použití v přírodním lékařství. Elementarer Schwefel in der Naturheilkunde. Síra je jedna ze 14ti nejdůležitějších homeopatických látek.
Vnější použití: sulfur ad usum externum, acne vulgaris a mykózy; údajně má také laxativní účinky.
Literatura: uspesna-lecba.cz

 

Možná použití síry v kosmetice:

* tuhá mýdla - pro výrobu mýdel z mýdlových hmot i mýdel za studena
* masti
* emulze
* zásypy
* vlasová kosmetika
* tělová kosmetika
* koupele / bath bombs - šumivky, koupelové pralinky, koupelové čaje a pudry /
* tělové a masážní oleje

Účinky síry:
* blahodárný vliv na pokožku těla
* antibakteriální a antiseptické vlastnosti
* vysušuje pleť - tím eliminuje např. akné, snižuje záněty pokožky
* odstraňuje bílé skvrny na kůži, pigmenty
* chrání proti ucpávání pórů
* ničí roztoče svrabu
* působí proti růstu hub a plísní
* mírní svědění

 

 CAS: 7704-34-9

Nebezpečí:


H228 Hořlavá tuhá látka.
H315 Dráždí kůži.

Specifikace:
Vzhled: Žlutý prášek
Síra Min. 99,85%

Zboží ze stejné kategorie - Síra jemná 500 g

Sodium lactate 100 ml (Laktát sodný)

Sodium lactate 100 ml (Laktát sodný) Laktát sodný je stejně jako glycerin zvlhčující látka, která se používá při výrobě domácí kosmetiky. Zlepšuje ochrannou barieru pleti, což znamená, že vaše pleť lépe zdržuje vodu a je ...

Pelyněk pravý mletý 10 g (Artemisia absinthium)

Pelyněk pravý mletý 10 g (Artemisia absinthium) Pelyněk pravý (Artemisia absinthium) je vytrvalá, až 120 cm vysoká dřevnatějící bylina s listnatými lodyhami, zakončenými volnými latami žlutých úborů. Nejdůležitější látkou v ...

Demineralizovaná voda 0,5 l

Demineralizovaná voda 0,5 l Demineralizovaná voda je voda zbavená všech iontově rozpustných látek a křemíku (který se obvykle se vyskytuje ve formě oxidu křemičitého). Její konduktivita je nižší než 0,2 μS.cm-1, tedy obsah solí

Magneziový olej 100 ml (transdermální magnézium) - rozprašovač

Magneziový olej 100 ml (transdermální magnézium) Balení: 100 ml, modrá plastová lahvička s prstovým rozprašovačem. Hořčík má zásadní význam pro normální funkci svalů, absorbci vápníku, produkci energie a schopnost tělesné ...

Váš dotaz Síra jemná 500 g

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam
     Více informací

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Vodičkovy receptury

 

Copyright © www.likochem.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a optimalizace e-shopu Shop5.cz

© www.likochem.cz

Webové stránky Likochem.cz používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde:   Další informace

Obsah Vašeho košíku   0,00 CZK