Počet položek: 0 0,00 CZK
Suroviny pro výrobu kosmetiky, kosmetika, chemie a další...

Cocamidopropyl betaine 30%, roztok 30 ml

Cocamidopropyl betaine 30%, roztok 30 ml

kliknutím zvětšíte
ll
ks
Kód:1071-30
Cena : 18,00 CZK
Přepočtená cena:0,70 EUR
Sleva celkem:40 %
Původní cena:30,00 CZK
Dostupnost:skladem
Hmotnost: 0.015 kg

 

COCAMIDOPROPYL BETAINE

Cocamidopropyl betaine může být získáván z kokosového oleje nebo jako syntetická látka v laboratoři. Látka je povolená u certifikátů přírodní kosmetiky ECOCERT a CPK a je považována za vhodnou pro všechny typy pleti. I když ojediněle v některých případech může být dráždivá a způsobovat začervenání pokožky.

Cocamidopropyl betaine v kosmetice má čistící funkci, pomáhá přípravek napěnit a emulzifikovat, je to přírodní tenzid, a je tak častou součástí čistících gelů, vlasové kosmetiky nebo sprchových gelů. V přírodní kosmetice nahrazuje funkci sulfátů (SLS, SLES), je ale šetrnější a nevysušuje.

 

  • Použití:

    • šampony

    • tělové čistící přípravky

    • pleťové čistící přípravky

    • tekutá mýdla na ruce

    • přípravky pro děti

    • kondicionéry

    • barvy na vlasy

    • přípravky na akné

    • přípravky proti lupům aj.

     

Balení :  30 ml


Použití používá se v koncentracích mezi 2 a 8% 

 

Nebezpečí

 

H318 Způsobuje vážné poškození očí.

H412 Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky.

 

Související zboží - Cocamidopropyl betaine 30%, roztok 30 ml

Okurkové serum s mateří kašičkou - kapsle
Okurkové serum s mateří kašičkou - kapsle
Dostupnost: skladem
ks
Cena7,00 CZK

Zboží ze stejné kategorie - Cocamidopropyl betaine 30%, roztok 30 ml

EKO prací prášek COLOR 1 Kg

EKO prací prášek COLOR 1 Kg EKO prací prášek COLOR 1 Kg EKO prací prášek COLOR 1 Kg je ekologický prací prášek na barevné prádlo. Díky absenci enzymů a jiných škodlivých látek je tento hypoalergenní prací prášek ...

Snail sérum s HA a kolagenem - kapsle

Snail sérum s HA a kolagenem - kapsle Snail sérum - hlemýždí extrakt s kyselinou hyaluronovou a přírodním kolagenem Nové poznatky světových kosmetologů poukazují na to, že žlázy hlemýžďů vyměšují hlen (sliz), který ...

Methylsalicylát 50%ní roztok 10 ml

Methylsalicylát je derivát kyseliny salicylové a má místní dráždidlo. cas: 119-36-8 Methylsalicylát je derivát kyseliny salicylové, který funguje podobně, jako Kafr a menthol - funguje jako místní dráždidlo. Methylsalicylát, který ...

Kaolin kosmetický 40 g

Kaolin kosmetický 40 g Kaolin kosmetický 40 g Kaolin kosmetický je určen pro výrobu pleťových masek, vlasových zábalů a pod. Jedná se o přírodní surovinu. Před použitím pro kosmetické výrobky je třeba kaolín cca na 30 min. ...

Váš dotaz Cocamidopropyl betaine 30%, roztok 30 ml

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Vodičkovy receptury

 

Copyright © www.likochem.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a optimalizace e-shopu Shop5.cz

© www.likochem.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace

Obsah Vašeho košíku   0,00 CZK