Počet položek: 0 0,00 Kč
Suroviny pro výrobu kosmetiky, kosmetika, chemie a další...

Kostival - kořen drcený 10 g

Kostival - kořen drcený 10 g

Toto zboží je prodejné pouze osobám starším 18ti let.
kliknutím zvětšíte
byliny
ks
Kód:1069
Cena : 16,00 Kč
Dostupnost:skladem
Sklad:8 ks
Hmotnost: 0.022 kg

 Kostival (Symphytum) je rod štětinatých nebo drsně chlupatých bylin z čeledi brutnákovitých které obvykle rostou na polostinných a vlhkých místech s výživnou půdou. Některé jeho druhy, např. kostival lékařský, jsou tradičně považovány za léčivé rostliny.

Na základě nařízení Evropského parlamentu a Rady evropského společenství č. 1924/2006 (a zejména s ohledem na nejasnosti v jeho výkladu) nemůžeme jako prodejci u tohoto produktu uvádět žádná Radou neschválená výživová a zdravotní tvrzení. Z toho bohužel plyne, že Vám zde k této položce nemůžeme nic uvést, ale kdo Hořec zná, ví, kdo neví, najde si na internetu....

Balení 10 g

Související zboží - Kostival - kořen drcený 10 g

 
Louhovací pytlík na bylinky 10 Ks
Louhovací pytlík na bylinky 10 Ks
Dostupnost: skladem
ks
Cena22,00
 
Dávkovací plastová pipeta 0,2ml - 1Ks
Dávkovací plastová pipeta
Dostupnost: skladem
ks
Cena2,00

Zboží ze stejné kategorie - Kostival - kořen drcený 10 g

Čekanka (Cichorium) - nať drcená 20 g

Čekanka (Cichorium) drcená 20 g Čekanku v kosmetice lze použít jako podpůrný prostředek na bolavé klouby, a při některých ekzémech. Na základě nařízení Evropského parlamentu a Rady evropského společenství č. 1924/2006 (a ...

Kotvičník zemní 10 g

Kotvičník zemní 10 g Kotvičník obsahuje vysokou hladinu rostlinných „anabolických steroidů“ (souhrnně jsou označovány jako fytosteroly). Jejich nejvyšší koncentrace se nachází v plodech a kořenech rostliny. Pro obsah velkého ...

Damiána nať 10 g

Damiána nať 10 g Pastala rozprostřená (Turnera diffusa, syn. Turnera aphorodisiaca), známá též jako damiána, je americký keř z čeledi mučenkovitých(Passifloraceae) do které byl přeřazen po zrušení čeledě Turneraceae ...

Lékořice - kořen drcený 20 g

Lékořice - kořen drcený 20 g Lékořice se hojně využívá ve farmaceutickém a kosmetickém průmyslu. Z lékořice se využívá její kořen a oddenek. O lékořici se praví, že má příznivý účinek: – léčení kožních vředů ...

Váš dotaz Kostival - kořen drcený 10 g

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam
     Více informací

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Vodičkovy receptury

 

Copyright © www.likochem.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a optimalizace e-shopu Shop5.cz

© www.likochem.cz

Webové stránky Likochem.cz používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde:   Další informace

Obsah Vašeho košíku   0,00 CZK