Počet položek: 0 0,00 Kč

Řasa Ascophyllum nodosum (Kelpa) 20 g

Řasa Ascophyllum nodosum (Kelpa) 20 g

kliknutím zvětšíte
kosmetika, chemikálie Řasa Ascophyllum nodosum (Kelpa) 20 g
ks
Kód:115200
Cena : 48,00 Kč
Dostupnost:skladem
Sklad:5 ks
Hmotnost: 0.03 kg
Zobrazit všechny kategorie, ve kterých se položka nachází

 

Mořská řasa Ascophyllum nodosum  (Kelpa, neboli  Hnědá mořská řasa) je velmi bohatá na vitamíny a minerály, včetně vitamínu B12, který se v suchozemských rostlinách nevyskytuje. Dále bsahuje také vitamín E, aminokyseliny, minerály, stopové prvky a další živiny, čímž se stává kvalitní a nedílnou surovinou při výrobě kosmetiky. Její výborné vlastnosti oceníte hlavně při výrobě pleťových a vlasových masek, tělových peelingů nebo detoxikačních zábalů.

 

 - je vynikající na čištění pleti jako přírodní peeling s obsahem živin

 - na pokožce, nebo ve vlasech působí jako silný detoxikační prostředek, navíc ji vyživuje

 -  dovede absorbovat téměř všechny toxiny a nečistoty 

 -  může také pomoci při kožních onemocnění, jako je akné,lupénka a ekzém.

 

UPOZORNĚNÍ: Lidé s alergií  a přecitlivělostí na jód by neměli tuto řasu používat.

Balení :  pytlík, 20 g

 

Zboží ze stejné kategorie - Řasa Ascophyllum nodosum (Kelpa) 20 g

MSM - Methylsulfonylmethan 20 g

MSM - Methylsulfonylmethan 20 g Methylsulfonylmethan (MSM, správně dimethylsulfon) je organická sloučenina síry používaná v doplňcích stravy určených na potíže s klouby. Její název, je poněkud zavádějící. Název byl vymyšlen, ...

Černé aktivní uhlí 30 g

Černé aktivní uhlí 100% rostlinné uhlí získané pouze tepelnou úpravou skořápek kosových ořechů, bez chemických příměsí. Používá se pro čistící a aktivní pleťové masky, k odstranění nečistot jako peeling s velmi ...

Síran vápenatý 20g

Síran vápenatý 20g , Calcium sulfate Síran vápenatý 20g , Calcium sulfate Použití: ke srážení sojového mléka při výrově tofu, jako regulátor kyselosti, zdroj vápníku, úprava vody v akvaristice. Kvalita balené chemikálie: p.a. ...

Síra jemná 100 g

Síra - 100% přírodní prostředek nabízený jako surovina pro domácí výrobu kosmetiky. Síra je chemický prvek, který byl znám již v nejstarších dobách. Už Homér se zmiňuje o používání hořící síry k dezinfekci. Síra se v ...

Váš dotaz Řasa Ascophyllum nodosum (Kelpa) 20 g

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam
     Více informací

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Vodičkovy receptury

 

Copyright © www.likochem.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a optimalizace e-shopu Shop5.cz

© www.likochem.cz

Webové stránky Likochem.cz používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde:   Další informace

Obsah Vašeho košíku   0,00 CZK