Počet položek: 0 0,00 Kč

AHA - ovocné kyseliny 30 ml

AHA - ovocné kyseliny

kliknutím zvětšíte
kosmetika, chemikálie AHA - ovocné kyseliny 30 ml
ks
Kód:60572333
Cena : 160,00 Kč
Dostupnost:skladem
Sklad:5 ks
Hmotnost: 0.04 kg

 

AHA neboli alfa-hydroxykyseliny.  V závislosti na druhu kyseliny a její koncentraci mohou: hydratovat, exfoliovat, mít protizánětlivé a antibakteriální vlastnosti, normalizovat sekreci kožního mazu nebo působit proti vráskám.

 

Směs ovocných kyselin pro profesionální kosmetické použití (chemický peeling).

Obsah kyselin:

Kyselina mléčná: 30 až 32 %

Kyselina glykolová: 10 %

Kyselina citronová: 5 až 8 %

Kyselina jablečná: až do 2 %

Kyselina vinná až 2 %

V kosmetice by se měly používat AHA kyseliny v koncentracích nepřevyšující 5%. Vyšší koncentrace je spojena s výrazným okyselením produktu a tím i pokožky.

 Doba působení je omezena na 1-4 minuty !   Po opláchnutí je vhodné provést neutralizace omytím pokožky mýdlem.

Dávkování do kosmetiky 1 - 10%

Balení: 30 ml

INCI: Aqua, Lactic acid, Citric acid, Glycolic acid, Malic acid, Tartaric acid, Glycerin

Zboží ze stejné kategorie - AHA - ovocné kyseliny 30 ml

Kaolin kosmetický 40 g

Kaolin kosmetický 40 g Kaolin kosmetický 40 g Kaolin kosmetický je určen pro výrobu pleťových masek, vlasových zábalů a pod. Jedná se o přírodní surovinu. Před použitím pro kosmetické výrobky je třeba kaolín cca na 30 min. ...

Kosmetický líh 500 ml - Líh vhodný pro kosmetické účely

Kvasný líh vhodný pro kosmetické účely Kvasný líh vhodný pro kosmetické účely, 96%. Denaturovaný Bitrexem. Balení: 500 ml POZOR !!!!!!  Tento líh není určen pro vnitřní užívání a není vhodný pro ústní kosmetiku !!!!!!!   ...

Cocamidopropyl betaine 30%, roztok 30 ml

Cocamidopropyl betaine 30%, roztok 30 ml   COCAMIDOPROPYL BETAINE Skupina: Deriváty přírodních látek Další názvy: Coco-Betaine Cocamidopropyl betaine může být získáván z kokosového oleje nebo jako syntetická látka v laboratoři. ...

Thiosíran sodný pentahydrát 20 g

Thiosíran sodný pentahydrát Thiosíran sodný pentahydrát  CAS 7772-98-7 EU 231-867-5 E539 - v ČR je použití jako přídatná látka zakázáno  Synonyma: Natriumhyposulfit Sirnatan sodný INCI Sodium thiosulfate IUPAC Sodium thiosulfate ...

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Související odkazy

aha ovocné
Potvrzení zletilosti

Některé z položek v našem e-shopu vyžadují pro nákup potvrzení věku nad 18 let. Tlačítkem ok potvrzujete, že jste starší 18ti let a jste oprávněni pro nákup těchto položek. Zletilost bude také případně ověřena dopravcem.