Počet položek: 0 0,00 Kč

Cocamidopropyl betaine 30%, roztok 15 ml

Cocamidopropyl betaine 30%, roztok 15 ml

Toto zboží je prodejné pouze osobám starším 18ti let.
kliknutím zvětšíte
ll
ks
Kód:1071-15
Cena : 17,00 Kč
Dostupnost:skladem
Sklad:14 ks
Hmotnost: 0.015 kg

 

COCAMIDOPROPYL BETAINE

Cocamidopropyl betaine může být získáván z kokosového oleje nebo jako syntetická látka v laboratoři. Látka je povolená u certifikátů přírodní kosmetiky ECOCERT a CPK a je považována za vhodnou pro všechny typy pleti. I když ojediněle v některých případech může být dráždivá a způsobovat začervenání pokožky.

Cocamidopropyl betaine v kosmetice má čistící funkci, pomáhá přípravek napěnit a emulzifikovat, je to přírodní tenzid, a je tak častou součástí čistících gelů, vlasové kosmetiky nebo sprchových gelů. V přírodní kosmetice nahrazuje funkci sulfátů (SLS, SLES), je ale šetrnější a nevysušuje.

 

  • Použití:

    • šampony

    • tělové čistící přípravky

    • pleťové čistící přípravky

    • tekutá mýdla na ruce

    • přípravky pro děti

    • kondicionéry

    • barvy na vlasy

    • přípravky na akné

    • přípravky proti lupům aj.

     

Balení : 15ml


Použití používá se v koncentracích mezi 2 a 8% 

 

Nebezpečí

 

H318 Způsobuje vážné poškození očí.

H412 Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky.

 

Zboží ze stejné kategorie - Cocamidopropyl betaine 30%, roztok 15 ml

Tripolyfosfát sodný 100 g

Tripolyfosfát sodný 100 g, E451, praní,   Tripolyfosfát sodný  (E451) byl hlavní složkou pracích a čistících prostředků. Vyrábí se neutralizací čisté kyseliny fosforečné louhem sodným. Tripolyfosfát sodný působí ...

Křemelina kosmetická 250 g

Křemelina je nezpevněná hornina, která je tvořena většinou opálovými schránkami rozsivek Křemelina je nezpevněná (sypká) hornina, která je tvořena většinou opálovými schránkami rozsivek (jednobuněčné řasy), dle nichž se ...

Sůl z Mrtvého moře 100 g

Sůl z mrtvého moře 100 g vysoce jakostní  Dnes se ví, že sůl z Mrtvého moře má mimořádné léčivé účinky díky zvláštnímu vývoji i poloze. Jezero nazývané Mrtvé moře leží v proláklině Jordánského údolí a jeho ...

Kurkumový olej - přírodní 30 ml

Kurkumový olej 30 ml   Jde o macerát kořene kurkumy v čistém slunečnicovém oleji. Používá se pro kosmetické účely, zejména pro péči o suchou a málo vitální pokožku i pleť. Kurkuma je kořen příbuzný zázvoru a obě rostliny ...

Váš dotaz Cocamidopropyl betaine 30%, roztok 15 ml

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam
     Více informací

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Vodičkovy receptury

 

Copyright © www.likochem.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a optimalizace e-shopu Shop5.cz

© www.likochem.cz

Webové stránky Likochem.cz používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde:   Další informace