Počet položek: 0 0,00 Kč

Cocamidopropyl betaine 30%, roztok 30 ml

Cocamidopropyl betaine 30%, roztok 30 ml

Toto zboží je prodejné pouze osobám starším 18ti let.
kliknutím zvětšíte
ll
ks
Kód:1071-30
Cena : 30,00 Kč
Dostupnost:skladem
Sklad:6 ks
Hmotnost: 0.055 kg

 

COCAMIDOPROPYL BETAINE

Cocamidopropyl betaine může být získáván z kokosového oleje nebo jako syntetická látka v laboratoři. Látka je povolená u certifikátů přírodní kosmetiky ECOCERT a CPK a je považována za vhodnou pro všechny typy pleti. I když ojediněle v některých případech může být dráždivá a způsobovat začervenání pokožky.

Cocamidopropyl betaine v kosmetice má čistící funkci, pomáhá přípravek napěnit a emulzifikovat, je to přírodní tenzid, a je tak častou součástí čistících gelů, vlasové kosmetiky nebo sprchových gelů. V přírodní kosmetice nahrazuje funkci sulfátů (SLS, SLES), je ale šetrnější a nevysušuje.

 

  • Použití:

    • šampony

    • tělové čistící přípravky

    • pleťové čistící přípravky

    • tekutá mýdla na ruce

    • přípravky pro děti

    • kondicionéry

    • barvy na vlasy

    • přípravky na akné

    • přípravky proti lupům aj.

     

Balení :  30 ml


Použití používá se v koncentracích mezi 2 a 8% 

 

 

Nebezpečí

 

H318 Způsobuje vážné poškození očí.

H412 Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky.

Zboží ze stejné kategorie - Cocamidopropyl betaine 30%, roztok 30 ml

Kaolin kosmetický 40 g

Kaolin kosmetický 40 g Kaolin kosmetický 40 g Kaolin kosmetický je určen pro výrobu pleťových masek, vlasových zábalů a pod. Jedná se o přírodní surovinu. Před použitím pro kosmetické výrobky je třeba kaolín cca na 30 min. ...

Kyselina stearová 100 g

Kyselina stearová 100 g, kyselina oktadekanová, CAS 57-11-4, pro výrobu kosmetiky, krémů Kyselina stearová je směs nasycených vyšších mastných kyselín, která obsahuje hlavně kyselinu stearovou a kyselinu palmitovou. Jedná se o ...

Methylsalicylát 50%ní roztok 10 ml

Methylsalicylát je derivát kyseliny salicylové a má místní dráždidlo. cas:  119-36-8   Methylsalicylát je derivát kyseliny salicylové, který  funguje podobně, jako Kafr a menthol - funguje jako místní dráždidlo.  ...

Argool + 30 ml (směs kosmetických olejů se zlatým pudrem)

Argool + 30 ml (směs kosmetických olejů se zlatým pudrem) Argool +   je jedinečný přípravek - směs účinných kosmetických olejů a kosmetických látek s přídavkem mikromletého zlata, který jakýkoliv běžný krém dovede ...

Váš dotaz Cocamidopropyl betaine 30%, roztok 30 ml

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam
     Více informací

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Vodičkovy receptury

 

Copyright © www.likochem.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a optimalizace e-shopu Shop5.cz

© www.likochem.cz

Webové stránky Likochem.cz používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde:   Další informace