Počet položek: 0 0,00 Kč

Kurkumový olej - přírodní 30 ml

Kurkumový olej 30 ml

kliknutím zvětšíte
kosmetika, chemikálie Kurkumový olej - přírodní 30 ml
ks
Kód:115207
Cena : 60,00 Kč
Dostupnost:skladem
Sklad:8 ks
Hmotnost: 0.07 kg

 

Jde o macerát kořene kurkumy v čistém slunečnicovém oleji. Používá se pro kosmetické účely, zejména pro péči o suchou a málo vitální pokožku i pleť.
Kurkuma je kořen příbuzný zázvoru a obě rostliny mají i podobně krásné květy. Je známá zejména z Indie, kde je velmi rozšířenou součástí ajurvédské medicíny a v kosmetických přípravcích. Nejstarší zmínky o použití kurkumy jsou staré 6000 let.
Účinky a využití kurkumy a kurkumového oleje
Kurkuma má několik prokázaných účinků – blahodárně působí na stav kloubů i kostí. Proto tento olej doporučujeme i jako masážní - můžete jej vtírat přímo na postižená místa.
Kromě toho kurkuma podporuje přirozený stav zdravé pokožky. Kurkumový olej je tedy výborný přírodní prostředek pro péči o pleť i pokožku celého těla. Olej můžete používat samotný, nebo jako příměs do tělových a pleťových olejů. Skvělý je rovněž jako olej do koupele.
Olej z kurkumy je skvělou ingrediencí do všech typů přírodní kosmetiky, od pleťových krémů až po kompozice olejů na masáže a vlasové zábaly.


Doplňující informace:
Případný sediment v oleji není na závadu, naopak poukazuje na kvalitu nerafinovaného produktu. 
Jde o čistý přírodní olej bez přídavných látek, neobsahuje alergeny.

Skladování:
Olej doporučujeme skladovat dobře uzavřený v chladnu a temnu. Po otevření spotřebujete do 3 měsíců. 

Balení :  láhev 30 ml

 

Související zboží - Kurkumový olej - přírodní 30 ml

Arganový olej 10 ml
Arganový olej 10 ml
Dostupnost: čekáme na dodání
Sklad: 0 ks
Cena69,00
Rakytníkový olej 10 ml
Rakytníkový olej 10 ml
Dostupnost: čekáme na dodání
Sklad: 0 ks
Cena35,00
Čokoládový  olej 10 ml
Čokoládový olej 10 ml
Dostupnost: skladem
Sklad: 9 ks
Cena22,00

Zboží ze stejné kategorie - Kurkumový olej - přírodní 30 ml

Sodium lactate 100 ml (Laktát sodný)

Sodium lactate 100 ml (Laktát sodný) Laktát sodný je stejně jako glycerin zvlhčující látka, která se používá při výrobě domácí kosmetiky. Zlepšuje ochrannou barieru pleti, což znamená, že vaše pleť lépe zdržuje vodu a je ...

Kafrový olej 10 ml

Kafrový olej 10 ml Kafr je přírodní látka získávaná původně ze dřeva stromu kafrovníku (Cinnamomum camphora). Kadr se používá jako repelent proti hmyzu, v aromaterapii ale především v lékařství, kde je přidáván do mastí, ...

Síra jemná 100 g

Síra - 100% přírodní prostředek nabízený jako surovina pro domácí výrobu kosmetiky. Síra je chemický prvek, který byl znám již v nejstarších dobách. Už Homér se zmiňuje o používání hořící síry k dezinfekci. Síra se v ...

Cocamidopropyl betaine 30%, roztok 30 ml

Cocamidopropyl betaine 30%, roztok 30 ml COCAMIDOPROPYL BETAINE Skupina: Deriváty přírodních látek Další názvy: Coco-Betaine Cocamidopropyl betaine může být získáván z kokosového oleje nebo jako syntetická látka v laboratoři. ...

Váš dotaz Kurkumový olej - přírodní 30 ml

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam
     Více informací

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Vodičkovy receptury

 

Copyright © www.likochem.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a optimalizace e-shopu Shop5.cz

© www.likochem.cz

Webové stránky Likochem.cz používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde:   Další informace

Obsah Vašeho košíku   0,00 CZK