Počet položek: 0 0,00 Kč

Palmový olej 100 ml

Palmový olej 100 ml

kliknutím zvětšíte
kosmetika, chemikálie Palmový olej 100 ml
ks
Kód:4052
Cena : 30,00 Kč
Dostupnost:skladem
Sklad:5 ks
Hmotnost: 0.125 kg

Palmový olej 100 ml

PALMOVÝ OLEJ RAFINOVANÝ Vhodný pro kosmetické a mydlářské účely.
Palmový olej je rostlinný jedlý olej získaný z oplodí palmových semen, tedy z tkáně obklopující semeno. Získává se z palmy olejné, má světle žlutou až oranžovou barvu a má vysoký obsah nasycených mastných kyselin, velké množství vitamínu E, přírodních karotenů a vyniká schopností zadržovat vodu bez emulgátoru.
V kuchyni se palmový olej využívá především na smažení, protože dobře snáší vysoké teploty, nepřepaluje se a zachovává si tak své nutriční hodnoty. Kromě potravinářství má široké využití i v kosmetickém průmyslu a používá se také při výrobě biopaliva. S palmovým olejem se setkáváme také v kosmetických produktech jako jsou mýdla některých známých značek, sprchové gely, ale i zubní pasty a krémy.
Vzhled:
Bílá až nažloutlá hmota, bod tání 28 - 40 °C, hustota při 50 °C - cca. 0,895 g/cm3, hlavní podíl kys. palmitová cca. 45%, kys. olejová cca. 38%.

Zboží ze stejné kategorie - Palmový olej 100 ml

Čokoládový olej 10 ml

Čokoládový olej 10 ml Čokoládový  olej 10 ml  Čokoláda obsahuje více než 400 vitamínů a minerálních látek, které blahodárně působí na celé tělo – zvlhčují a vyživují pokožku a také ji zbavují jemných vrásek, pleť ...

Magneziový olej 500 ml (transdermální magnézium)

Magneziový olej 500 ml (transdermální magnézium)   Hořčík má zásadní význam pro normální funkci svalů, absorbci vápníku, produkci energie a schopnost tělesné detoxifikace. Je to minerál, který je zodpovědný za více než 300 ...

Mandlový olej 10 ml

Mandlový olej 10 ml Mandlový olej 10 ml Mandlový olej se řadí mezi nejcennější rostlinné oleje. Pokožce dodává pocit hebkosti, mírní podráždění, chrání ji . Mandlový olej bývá základem kvalitních masážních směsí, dá se ...

Olivový olej 100 ml

Olivový olej 100 ml Olivový olej 100 ml Olivový olej je olej získaný z oliv (Olea europaea) lisováním či jinými mechanickými postupy. Je používán především při výrobě pokrmů, v kosmetickém a farmaceutickém průmyslu. Olivový ...

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Potvrzení zletilosti

Některé z položek v našem e-shopu vyžadují pro nákup potvrzení věku nad 18 let. Tlačítkem ok potvrzujete, že jste starší 18ti let a jste oprávněni pro nákup těchto položek. Zletilost bude také případně ověřena dopravcem.