Počet položek: 0 0,00 Kč

Řasa Ascophyllum nodosum (Kelpa) 20 g

Řasa Ascophyllum nodosum (Kelpa) 20 g

kliknutím zvětšíte
kosmetika, chemikálie Řasa Ascophyllum nodosum (Kelpa) 20 g
ks
Kód:115200
Cena : 48,00 Kč
Dostupnost:skladem
Sklad:5 ks
Hmotnost: 0.03 kg
Zobrazit všechny kategorie, ve kterých se položka nachází

 

Mořská řasa Ascophyllum nodosum  (Kelpa, neboli  Hnědá mořská řasa) je velmi bohatá na vitamíny a minerály, včetně vitamínu B12, který se v suchozemských rostlinách nevyskytuje. Dále bsahuje také vitamín E, aminokyseliny, minerály, stopové prvky a další živiny, čímž se stává kvalitní a nedílnou surovinou při výrobě kosmetiky. Její výborné vlastnosti oceníte hlavně při výrobě pleťových a vlasových masek, tělových peelingů nebo detoxikačních zábalů.

 

 - je vynikající na čištění pleti jako přírodní peeling s obsahem živin

 - na pokožce, nebo ve vlasech působí jako silný detoxikační prostředek, navíc ji vyživuje

 -  dovede absorbovat téměř všechny toxiny a nečistoty 

 -  může také pomoci při kožních onemocnění, jako je akné,lupénka a ekzém.

 

UPOZORNĚNÍ: Lidé s alergií  a přecitlivělostí na jód by neměli tuto řasu používat.

Balení :  pytlík, 20 g

 

Zboží ze stejné kategorie - Řasa Ascophyllum nodosum (Kelpa) 20 g

Ostropestřec - plod drcený 10 g

Ostropestřec - plod drcený 10 g   Na základě nařízení Evropského parlamentu a Rady evropského společenství č. 1924/2006 (a zejména s ohledem na nejasnosti v jeho výkladu) nemůžeme jako prodejci u tohoto produktu uvádět žádná ...

Dekorativní rostoucí korálky 100 ks - červené

Dekorativní rostoucí korálky 100 ks - červené Jde o malé gelové korálky (pecičky) o velikosti cca 2 mm, které po vhození do kapaliny s vysokým obsahem vody začnou zvětšovat svou velikost (nacucnou se kapalinou). Jejich výsledná ...

Včelí vosk 20 g

Včelí vosk 20 g Včelí vosk 20 g nerafinovaný Včelí vosk je přirozený produkt, který vzniká metabolickou přestavbou medu a pylu v těle některých druhů včel.

Alginát sodný čistý 10 g

Alginát sodný 10 g Alginát sodný je sodná sůl kyseliny alginové, která se získává z hnědých řas. Tato látka působí jako stabilizátor, emulgátor, zahušťující a želírující látka. Jedná se o práškovou látku určenou k ...

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Vodičkovy receptury

 

Copyright © www.likochem.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a optimalizace e-shopu Shop5.cz

© www.likochem.cz

Webové stránky Likochem.cz používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde:   Další informace