Počet položek: 0 0,00 Kč

Síra jemná 20 g

Síra - 100% přírodní prostředek nabízený jako surovina pro domácí výrobu kosmetiky.

Toto zboží je prodejné pouze osobám starším 18ti let.
kliknutím zvětšíte
kosmetika, chemikálie Síra jemná 20 g
ks
Kód:6053
Cena : 10,00 Kč
Dostupnost:skladem
Sklad:6 ks
Hmotnost: 0.02 kg

 

Síra je chemický prvek, který byl znám již v nejstarších dobách. Už Homér se zmiňuje o používání hořící síry k dezinfekci. Síra se v přírodě vyskytuje relativně ve velkém množství, a to jak ve volném stavu především v blízkosti sopek, tak i v podobě různých chemických sloučenin – především síranů, a sirníků.

Síra je významnou složkou různých fungicidů, tedy prostředků působících proti růstu hub a plísní. Síření sklepů i sudů pro uchovávání vína či piva efektivně brání množení nežádoucích plísnímikroorganizmů.

Alternativní medicína
Síra jako taková a její použití v přírodním lékařství. Elementarer Schwefel in der Naturheilkunde. Síra je jedna ze 14ti nejdůležitějších homeopatických látek.
Vnější použití: sulfur ad usum externum, acne vulgaris a mykózy; údajně má také laxativní účinky.
Literatura: uspesna-lecba.cz

 

Možná použití síry v kosmetice:

* tuhá mýdla - pro výrobu mýdel z mýdlových hmot i mýdel za studena
* masti
* emulze
* zásypy
* vlasová kosmetika
* tělová kosmetika
* koupele / bath bombs - šumivky, koupelové pralinky, koupelové čaje a pudry /
* tělové a masážní oleje

Účinky síry:
* blahodárný vliv na pokožku těla
* antibakteriální a antiseptické vlastnosti
* vysušuje pleť - tím eliminuje např. akné, snižuje záněty pokožky
* odstraňuje bílé skvrny na kůži, pigmenty
* chrání proti ucpávání pórů
* ničí roztoče svrabu
* působí proti růstu hub a plísní
* mírní svědění

 

 CAS: 7704-34-9

Nebezpečí:


H228 Hořlavá tuhá látka.
H315 Dráždí kůži.

Specifikace:
Vzhled: Žlutý prášek
Síra Min. 99,85%

Zboží ze stejné kategorie - Síra jemná 20 g

Kyselina stearová 100 g

Kyselina stearová 100 g, kyselina oktadekanová, CAS 57-11-4, pro výrobu kosmetiky, krémů Kyselina stearová je směs nasycených vyšších mastných kyselín, která obsahuje hlavně kyselinu stearovou a kyselinu palmitovou. Jedná se o ...

Kolagen čistý 100 g

Kolagen čistý 100 g Kolagen je základní stavební kámen našeho těla. Když nám v těle ubývá, začnou nás trápit vrásky a bolesti pohybového aparátu. Stárneme nejen na pohled, ale stárnou i naše šlachy, klouby, cévy, vlasy, ...

Kurkumový olej - přírodní 30 ml

Kurkumový olej 30 ml Jde o macerát kořene kurkumy v čistém slunečnicovém oleji. Používá se pro kosmetické účely, zejména pro péči o suchou a málo vitální pokožku i pleť. Kurkuma je kořen příbuzný zázvoru a obě rostliny ...

Kafrový roztok 10 ml

Kafrový roztok 10 ml Kafrový roztok 10 ml Kafrový roztok Kafr je přírodní látka získávaná původně ze dřeva stromu kafrovníku (Cinnamomum camphora). Kadr se používá jako repelent proti hmyzu, v aromaterapii ale především v ...

Váš dotaz Síra jemná 20 g

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam
     Více informací

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Vodičkovy receptury

 

Copyright © www.likochem.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a optimalizace e-shopu Shop5.cz

© www.likochem.cz

Webové stránky Likochem.cz používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde:   Další informace