Počet položek: 0 0,00 Kč
Suroviny pro výrobu kosmetiky, kosmetika, chemie a další...

Cocamidopropyl betaine 30%, roztok 15 ml

Cocamidopropyl betaine 30%, roztok 15 ml

kliknutím zvětšíte
ll
ks
Kód:1071-15
Cena : 10,20 Kč
Přepočtená cena:0,40 EUR
Sleva celkem:40 %
Původní cena:17,00 Kč
Dostupnost:skladem
Hmotnost: 0.015 kg

 

COCAMIDOPROPYL BETAINE

Cocamidopropyl betaine může být získáván z kokosového oleje nebo jako syntetická látka v laboratoři. Látka je povolená u certifikátů přírodní kosmetiky ECOCERT a CPK a je považována za vhodnou pro všechny typy pleti. I když ojediněle v některých případech může být dráždivá a způsobovat začervenání pokožky.

Cocamidopropyl betaine v kosmetice má čistící funkci, pomáhá přípravek napěnit a emulzifikovat, je to přírodní tenzid, a je tak častou součástí čistících gelů, vlasové kosmetiky nebo sprchových gelů. V přírodní kosmetice nahrazuje funkci sulfátů (SLS, SLES), je ale šetrnější a nevysušuje.

 

  • Použití:

    • šampony

    • tělové čistící přípravky

    • pleťové čistící přípravky

    • tekutá mýdla na ruce

    • přípravky pro děti

    • kondicionéry

    • barvy na vlasy

    • přípravky na akné

    • přípravky proti lupům aj.

     

Balení : 15ml


Použití používá se v koncentracích mezi 2 a 8% 

 

Nebezpečí

 

H318 Způsobuje vážné poškození očí.

H412 Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky.

 

Zboží ze stejné kategorie - Cocamidopropyl betaine 30%, roztok 15 ml

Kafrový roztok 10 ml

Kafrový roztok 10 ml Kafrový roztok 10 ml Kafrový roztok Kafr je přírodní látka získávaná původně ze dřeva stromu kafrovníku (Cinnamomum camphora). Kadr se používá jako repelent proti hmyzu, v aromaterapii ale především v ...

Tripolyfosfát sodný 250 g

Tripolyfosfát sodný 250 g, E451, praní, Tripolyfosfát sodný (E451) byl hlavní složkou pracích a čistících prostředků. Vyrábí se neutralizací čisté kyseliny fosforečné louhem sodným. Tripolyfosfát sodný působí jako inhibitor ...

TAED - Tetraacetylethylendiamin 500 g

TAED - Tetraacetylethylendiamin 500 g TAED - Tetraacetylethylendiamin 500 g Aktuálně v prodeji jeho bílá varianta C10H16N2O4zorec: C10H16N2O4 Registrační číslo CAS: 10543-57- 4 Balení: 25 g TAED (Tetraacetylethylendiamin) je aktivátor ...

Kaolin kosmetický 40 g

Kaolin kosmetický 40 g Kaolin kosmetický 40 g Kaolin kosmetický je určen pro výrobu pleťových masek, vlasových zábalů a pod. Jedná se o přírodní surovinu. Před použitím pro kosmetické výrobky je třeba kaolín cca na 30 min. ...

Váš dotaz Cocamidopropyl betaine 30%, roztok 15 ml

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam
     Více informací

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Vodičkovy receptury

 

Copyright © www.likochem.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a optimalizace e-shopu Shop5.cz

© www.likochem.cz

Webové stránky Likochem.cz používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde:   Další informace

Obsah Vašeho košíku   0,00 CZK