Počet položek: 0 0,00 Kč

Kyselina stearová 250 g

Kyselina stearová 250 g, kyselina oktadekanová

Toto zboží je prodejné pouze osobám starším 18ti let.
kliknutím zvětšíte
kosmetika, chemikálie Kyselina stearová 250 g
ks
Kód:8018
Cena : 94,00 Kč
Dostupnost:skladem
Sklad:5 ks
Hmotnost: 0.28 kg
Kyselina stearová je směs nasycených vyšších mastných kyselín, která obsahuje hlavně kyselinu stearovou a kyselinu palmitovou.  Jedná se o bílé, až nažloutlé voskové krystaly, prakticky nerozpustná ve vodě, dobře rozpustná v  lihu a v tucích za tepla.
 

Význam pro kosmetiku:

V kosmetice se využívá jako účinný emulgátor, tj. dokáže spojit  vodu a olej. Zahušťuje, ztužuje, zvláčňuje, stabilizuje kosmetické produkty, prodlužuje trvanlivost, zabraňuje oxidaci. Dodává tvrdost a stálý tvar mýdlům vyráběným za studena a svíčkám. Zahušťuje a zvláčňuje krémy.
 

 Účinky v kosmetice:

emulgační, zahušťující, ztužující, zvláčňující, stabilizační, konzervační
 

 Kosmetické produkty s obsahem kyseliny stearové:

Tělová, pleťová a vlasová kosmetika, dekorativní kosmetika. Mýdla, tělová mléka a krémy, pleťové krémy, šampony.....
 

Dávkování v kosmetických produktech:

1 - 8 %
 
Balení  250 g
 
Registrační číslo CAS 57-11-4
Triviální název  kyselina stearová
Funkční vzorec

C17H35COOH

Zboží ze stejné kategorie - Kyselina stearová 250 g

Methylsalicylát 50%ní roztok 10 ml

Methylsalicylát je derivát kyseliny salicylové a má místní dráždidlo. cas:  119-36-8   Methylsalicylát je derivát kyseliny salicylové, který  funguje podobně, jako Kafr a menthol - funguje jako místní dráždidlo.  ...

Kyselina undecylenová 30% 10 ml

kyselina undecylenová 30% 10 mlMandlový olej 10 ml     Undecylenová kyselina – přírodní fungicid na nekontrolovatelné množení kvasinek a plísní Jedná se o  bezpečnou,  širokospektrální přírodní antimykotickou látku, ...

Alginát sodný čistý 10 g

Alginát sodný 10 g Alginát sodný je sodná sůl kyseliny alginové, která se získává z hnědých řas. Tato látka působí jako stabilizátor, emulgátor, zahušťující a želírující látka. Jedná se o práškovou látku určenou k ...

Včelí vosk 20 g

Včelí vosk 20 g Včelí vosk 20 g nerafinovaný Včelí vosk je přirozený produkt, který vzniká metabolickou přestavbou medu a pylu v těle některých druhů včel.

Váš dotaz Kyselina stearová 250 g

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam
     Více informací

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Vodičkovy receptury

 

Copyright © www.likochem.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a optimalizace e-shopu Shop5.cz

© www.likochem.cz

Webové stránky Likochem.cz používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde:   Další informace