Počet položek: 0 0,00 Kč

Palmový olej 500 ml

Palmový olej 500 ml

kliknutím zvětšíte
kosmetika, chemikálie Palmový olej 500 ml
ks
Kód:4051
Cena : 120,00 Kč
Dostupnost:skladem
Sklad:2 ks
Hmotnost: 0.525 kg

Palmový olej 500 ml

PALMOVÝ OLEJ RAFINOVANÝ Vhodný pro kosmetické a mydlářské účely.
Palmový olej je rostlinný jedlý olej získaný z oplodí palmových semen, tedy z tkáně obklopující semeno. Získává se z palmy olejné, má světle žlutou až oranžovou barvu a má vysoký obsah nasycených mastných kyselin, velké množství vitamínu E, přírodních karotenů a vyniká schopností zadržovat vodu bez emulgátoru.
V kuchyni se palmový olej využívá především na smažení, protože dobře snáší vysoké teploty, nepřepaluje se a zachovává si tak své nutriční hodnoty. Kromě potravinářství má široké využití i v kosmetickém průmyslu a používá se také při výrobě biopaliva. S palmovým olejem se setkáváme také v kosmetických produktech jako jsou mýdla některých známých značek, sprchové gely, ale i zubní pasty a krémy.
Vzhled:
Bílá až nažloutlá hmota, bod tání 28 - 40 °C, hustota při 50 °C - cca. 0,895 g/cm3, hlavní podíl kys. palmitová cca. 45%, kys. olejová cca. 38%.

Zboží ze stejné kategorie - Palmový olej 500 ml

Měsíčkový olej 10 ml

Kurkumový olej 10 ml   Jde o macerát okvětních lístků Měsíčku lékařského  v čistém slunečnicovém oleji.   Používá se pro kosmetické účely, zejména pro péči o suchou a málo vitální pokožku i pleť. Doplňující ...

Kurkumový olej - přírodní 30 ml

Kurkumový olej 30 ml   Jde o macerát kořene kurkumy v čistém slunečnicovém oleji. Používá se pro kosmetické účely, zejména pro péči o suchou a málo vitální pokožku i pleť. Kurkuma je kořen příbuzný zázvoru a obě rostliny ...

Čokoládový olej 10 ml

Čokoládový olej 10 ml Čokoládový  olej 10 ml  Čokoláda obsahuje více než 400 vitamínů a minerálních látek, které blahodárně působí na celé tělo – zvlhčují a vyživují pokožku a také ji zbavují jemných vrásek, pleť ...

Chia olej LSZ 30 ml

Chia olej LSZ Olej nejvyšší kvality je lisovaný z chia semínek za studena do teploty 42 °C (RAW). Pomáhá regulovat mastnotu pleti, zvyšovat její pružnost, bránit vzniku jizev a omezit její dehydrataci. Je mimořádně vhodný pro ...

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Potvrzení zletilosti

Některé z položek v našem e-shopu vyžadují pro nákup potvrzení věku nad 18 let. Tlačítkem ok potvrzujete, že jste starší 18ti let a jste oprávněni pro nákup těchto položek. Zletilost bude také případně ověřena dopravcem.