Počet položek: 0 0,00 Kč

MSM - Methylsulfonylmethan 20 g

MSM - Methylsulfonylmethan 20 g

kliknutím zvětšíte
kosmetika, chemikálie MSM - Methylsulfonylmethan 20 g
ks
Kód:2004
Cena : 31,00 Kč
Dostupnost:skladem
Sklad:2 ks
Hmotnost: 0.045 kg

Methylsulfonylmethan (MSM, správně dimethylsulfon) je organická sloučenina síry používaná v doplňcích stravy určených na potíže s klouby. Její název, je poněkud zavádějící. Název byl vymyšlen, aby se původní a přesnější název dimethylsulfon (DMSO2) nepletl s označením jeho prekurzoru dimethylsulfoxidu (DMSO). Ve veterinární medicíně byl původně používán DMSO, který se však vyznačuje nepříjemným česnekovým zápachem a dráždivostí. Proto byl ke komerčnímu využití zaveden jeho chemicky stabilní metabolit DMSO2, který je prostý zápachu a nedráždí. Jeho proklamované účinky vytvářejí velmi široké spektrum.

 Zdroj: wikipedia

MSM (metylsulfonylmetan) je často označován jako „minerál krásy“, jelikož přímo odpovídá za kvalitu vlasů, nehtů a pokožky.

MSM předává síru k tvorbě kolagenu a keratinu, látek potřebných k regeneraci kostí, nehtů, vlasů, pokožky a k tvorbě všech typů proteinů. Dnes také víme, že síra je na osmém místě nejvíce zastoupených chemických prvků v lidském těle a pátým nejdůležitějším prvkem pro uchování životních pochodů.

 (Zdroj: internet)

Zboží ze stejné kategorie - MSM - Methylsulfonylmethan 20 g

Síran draselno-hlinitý 20g (Kamenec)

Síran draselno-hlinitý 20g (Kamenec) Síran draselno-hlinitý 10g (Kamenec) Použití: Síran draselno-hlinitý má adstringenční a antiseptické účinky. Proto ho lze používat jako přírodní deodorant, který inhibuje ...

Křemelina kosmetická 250 g

Křemelina je nezpevněná hornina, která je tvořena většinou opálovými schránkami rozsivek Křemelina je nezpevněná (sypká) hornina, která je tvořena většinou opálovými schránkami rozsivek (jednobuněčné řasy), dle nichž se ...

Kafrový roztok 10 ml

Kafrový roztok 10 ml Kafrový roztok 10 ml Kafrový roztok Kafr je přírodní látka získávaná původně ze dřeva stromu kafrovníku (Cinnamomum camphora). Kadr se používá jako repelent proti hmyzu, v aromaterapii ale především v ...

Kosmetický líh 100 ml - Líh vhodný pro kosmetické účely

Kvasný líh vhodný pro kosmetické účely Kvasný líh vhodný pro kosmetické účely 96%   Balení: 100 ml POZOR !!!!!!  Tento líh není určen pro vnitřní užívání a není vhodný pro ústní kosmetiku  !!!!!!!         Nebezpečí ...

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam
Potvrzení zletilosti

Některé z položek v našem e-shopu vyžadují pro nákup potvrzení věku nad 18 let. Tlačítkem ok potvrzujete, že jste starší 18ti let a jste oprávněni pro nákup těchto položek. Zletilost bude také případně ověřena dopravcem.